Hovězí klobása 160 g
PRAVÁ KLOBÁSA by byla málo bez té levé. Když se zakousnete do hovězí klobásy z Podkrkonoší, jen jedna vám stačit nebude. Tak výtečné totiž jsou.
Jak se klobásy připravují? Přírodní střívka se naplní výběrovým hovězím a kořením, klobásy se pěkně postaru zaudí a dají je fermentovat, pak následuje zrání a sušení. Výsledkem jsou fermentované hovězí klobásy, které jsou svěží a líp se tráví.
Detailní popis produktu
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, směs koření s paprikou, konzervant dusitan sodný, antioxidant kyselina askorbová, dextroza, maltodextrin, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g. Alergen: hořčice.
Energetická hodnota | 953 kJ / 230 kcal |
Tuky | 15,74 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,69 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 20,06 g |
Sůl | 2,92 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.