Jelení klobása 160 g
Dopřejte si jelení klobásy z Podkrkonoší. Jelení maso je jedno z nejzdravějších a hodí se i pro ty, kdo si hlídají váhu. V kombinaci s poctivým hovězím vzniknou klobásy, které nemají chybu. Klobásy jsou vyráběny v Česku a udí se tradičně, jak se patří. Vyzkoušejte klobásy prémiové značky.
Detailní popis produktu
Složení: 51 % jelení maso, 49 % hovězí maso, jedlá sůl, pepř, konzervant dusitan sodný, antioxidant erythorban sodný, koření, dextroza, maltodextrin, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g. Alergen: hořčice.
Energetická hodnota | 776 kJ / 187 kcal |
Tuky | 9,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,3 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 22,2 g |
Sůl | 2,6 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.