Maďarka - jemná 160 g
Maďarka, dříve Čabajka, získala ocenění Zlatý Ibucob 2000 na Mezinárodním potravinářském veletrhu SALIMA. Proto rozhodně nezklame ani vás. Na výrobu 100 g klobás bylo použito 162 g poctivého masa.
Klobásy jsou zauzené studeným kouřem z bukového dřeva a zrají po dobu několika týdnů. Ochutnejte jemně pikantní fermentované Maďarky.
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, hovězí a koňské maso (maso ze zemí EU), jedlá sůl, směs koření, konzervant dusitan sodný, antioxidant erythorban sodný, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g.
Energetická hodnota | 1152 kJ / 278 kcal |
Tuky | 22,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,1 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 2,6 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.