Maďarka - jemná 160 g
Maďarka, dříve Čabajka, získala ocenění Zlatý Ibucob 2000 na Mezinárodním potravinářském veletrhu SALIMA. Proto rozhodně nezklame ani vás. Na výrobu 100 g klobás bylo použito 162 g poctivého masa.
Klobásy jsou zauzené studeným kouřem z bukového dřeva a zrají po dobu několika týdnů. Ochutnejte jemně pikantní fermentované Maďarky.
Maďarka, dříve Čabajka, získala ocenění Zlatý Ibucob 2000 na Mezinárodním potravinářském veletrhu SALIMA. Proto rozhodně nezklame ani vás. Na výrobu 100 g klobás bylo použito 162 g poctivého masa.
Klobásy jsou zauzené studeným kouřem z bukového dřeva a zrají po dobu několika týdnů. Ochutnejte jemně pikantní fermentované Maďarky.
Složení: vepřové maso, hovězí maso (maso ze zemí EU), jedlá sůl, směs koření, konzervant dusitan sodný, antioxidant erythorban sodný, zvýraz. chutí L-glutaman sodný, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Bez alergenů. Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g.
| Energetická hodnota | 1152 kJ / 278 kcal |
| Tuky | 22,3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 8,1 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 18 g |
| Sůl | 2,6 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Klobásy |
|---|---|
| EAN: | 8595423211154 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.