Sonnentor Paprika ostrá bio, mletá 50g
Paprika ostrá bio, mletá 50g od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství.
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní. Vůně papriky je výrazná s tóny ovoce. Při použití papriky se meze nekladou, každopádně je třeba mít na paměti, že v rozpáleném oleji hořkne, proto se ho raději vyvarujte. Přijít o její skvělou chuť by byla škoda. TIP: přidejte do výpeku a na mírném ohni krátce poduste. Míra ostrosti je na každém balení vyznačena pomocí stupnice 0-10.
Paprika ostrá bio, mletá
Skladovat v suchu a chladu.
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Nejširší výběr
dárkových balíčků online
Rychlé doručení
do 48 hodin od objednávky
Spokojenost zaručena
již 9 let Vám děláme radost
Vše máme skladem
okamžitě k odeslání i vyzvednutí
Paprika ostrá bio, mletá 50g od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství.
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní. Vůně papriky je výrazná s tóny ovoce. Při použití papriky se meze nekladou, každopádně je třeba mít na paměti, že v rozpáleném oleji hořkne, proto se ho raději vyvarujte. Přijít o její skvělou chuť by byla škoda. TIP: přidejte do výpeku a na mírném ohni krátce poduste. Míra ostrosti je na každém balení vyznačena pomocí stupnice 0-10.
Paprika ostrá bio, mletá
Skladovat v suchu a chladu.
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření |
|---|---|
| EAN: | 9004145006690 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.