Sonnentor Rakytníkový požitek bio 54g porc. dvoukomorový
Rakytníkový požitek bio 54g porc. dvoukomorový od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství.
Blahodárně působící jemná ovocná směs rakytníku se šípkem a květem bezu černého. Užijte si aromatického rakytníku ve studených zimních měsících, nebo si jej vychutnejte v létě jako ledově vychlazený nápoj. Rakytníkový požitek skvěle chutná k čerstvému sýru s medem, k jarním salátům s čerstvými květy, ke sladší zelenině, jako je mrkev a červená řepa, nebo k dezertům.
18 nálevových sáčků à 3 g
Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 10 min. luhovat.
Šípek oplodí bio, Rakytník bio, Jablka bio, Rakytník kousky bio, Černý bez květ bio, Divoké jablko bio, Jablka kousky bio, Levandule bio
Skladovat v suchu a chladu.
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Nejširší výběr
dárkových balíčků online
Rychlé doručení
do 48 hodin od objednávky
Spokojenost zaručena
již 9 let Vám děláme radost
Vše máme skladem
okamžitě k odeslání i vyzvednutí
Rakytníkový požitek bio 54g porc. dvoukomorový od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství.
Blahodárně působící jemná ovocná směs rakytníku se šípkem a květem bezu černého. Užijte si aromatického rakytníku ve studených zimních měsících, nebo si jej vychutnejte v létě jako ledově vychlazený nápoj. Rakytníkový požitek skvěle chutná k čerstvému sýru s medem, k jarním salátům s čerstvými květy, ke sladší zelenině, jako je mrkev a červená řepa, nebo k dezertům.
18 nálevových sáčků à 3 g
Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 10 min. luhovat.
Šípek oplodí bio, Rakytník bio, Jablka bio, Rakytník kousky bio, Černý bez květ bio, Divoké jablko bio, Jablka kousky bio, Levandule bio
Skladovat v suchu a chladu.
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čaje |
|---|---|
| EAN: | 9004145025363 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.